Team

Dit bedrijf is als familiebedrijf gestart in 1992 waarmee een start is gemaakt als bedrijf die producten en service levert aan beroeps- en pleziervaart. Inmiddels is het bedrijf in handen van de nieuwe generatie om dezelfde koers te varen zoals het bedrijf ooit is gestart. Een klein bedrijf betekent vaak ook grote betrokkenheid en dat maakt de sfeer zo ontzettend goed.
Een goede werksfeer en plezier hebben in wat we doen is voor ons erg belangrijk. Dit komt met name het resultaat ten goede en dat is waar het vaak om draait. Wij betrekken dan ook graag de klanten in ons werk waardoor wij ook beter kunnen begrijpen wat de wensen zijn.

Om u als klant goed te kunnen helpen hebben we allemaal onze eigen functie binnen het bedrijf. Hieronder vindt u de vaste medewerkers van Nautic Stroobos. 

 

Bert Strijker

Al ruim 25 jaar werkt Bert als scheepselectriciën in de beroepsvaart. Een variatie aan producten heeft hij ontworpen en gefabriceerd en op deze manier naamsbekendheid opgebouwd. Hij zal ook de werkzaamheden van de stuursystemen van Stuurboord Techniek verder voortzetten. Een echte techneut in hart en nieren!

Johan Strijker

Zijn werkervaring is begonnen in de binnenvaart en heeft daarna ruim 15 jaar als service monteur voor ATAG gewerkt. Flexibel, oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn kenmerken die bij zijn werkstijl passen. Johan is een allrounder die u in Stroobos maar ook onderweg verder kan helpen op gebied van storingen of installatie van allerlei producten.

Erik Strijker

Voordat Erik Strijker toe trad tot de onderneming is hij een aantal jaren in de verkoop actief geweest. Hij is dan ook in zijn element om samen met u een oplossing te bedenken binnen het gestelde budget. Als eerste aanspreekpunt zal hij u correct te woord staan en de mogelijkheden bespreken.

Jelmer Storm

In het begin van 2015 is Jelmer bij ons gekomen om zijn stageperiode van zijn opleiding "Jacht- en Scheepsbouw" af te ronden. Vanwege de uitstekende samenwerking en inzet heeft hij een vaste aanstelling bij het bedrijf. Zijn professionele instelling en nette werkhouding draagt bij aan hoe wij graag in de markt herkend willen worden.

Lorette Broekroelofs

Door haar jarenlange werkervaring bij een belastingadviseur heeft zij de nodige administratieve ervaring om te zorgen voor de financiële taken van ons bedrijf. Nauwkeurig werken is haar zeker toevertrouwd en daarmee maakt zij ons team compleet!