Stuurboord Techniek

Stuurboord Techniek is in begin 1984 opgericht door Ron Steutel. Sinds de oprichting heeft dit fabricaat een goede betrouwbare naam opgebouwd. De focus ligt met name op de ontwikkeling en fabricage van tijd- en wegafhankelijke stuursystemen. Stuurboord Techniek onderscheidt zich van de andere merken omdat het klein en compact is en daarom meer gericht op de gebruiker. De lijnen zijn kort en daardoor de kosten een stuk lager. 

Sinds 2014 werkt Nautic Stroobos nauw samen met Ron Steutel omdat dit fabricaat door ons wordt gecontinueerd. Vanwege deze nieuwe impuls wordt er op dit moment ook hard gewerkt om een nieuwe piloot in de markt te zetten die de concurrentie strijd moet aangaan. Met name de betrokkenheid bij de klant zal het verschil gaan maken.

De ontwikkeling voor een nieuwe piloot wordt gedaan door Ron Steutel en Bert Strijker. Er wordt op dit moment gewerkt aan een landelijk dekkend netwerk zodat service op verschillende plaatsen kan worden geleverd. Het fabricaat wordt nog steeds in de markt gezet onder Stuurboord Techniek maar dit maakt nu deel uit van Nautic Stroobos.